"Als je met een drilboor werkt tijdens een aardbeving, zet jezelf niet synchroon, anders werk je voor niets"  Jean-Claude Van Damme

Voorspelbaarheid

U kent op de cent na van de kosten van uw IT-infrastructuur.

Compatibiliteit

Onze oplossing is compatible met Mac, Windows, iPad, iPhone, Androïd, Blackberry, Windows Phone… U kiest met welk apparaat U wenst te werken en dit vinden wij normaal.

U controleert uw gegevens

Moest Happy Monday, branden, zinken, overgenomen worden door slechteriken, zal U nog steeds in staat zijn om uw gegevens te controleren. Een kopie van de gegevens blijft op uw computer, dus bent U verzekerd van een continuïteit, wat er ook gebeurt.

Mobiliteit

U kiest zelf waar u werkt: het is overal mogelijk, on-line of off-line. Dit kan zeer handig zijn voor mensen op de baan of multi-site bedrijven, of gewoon om vanuit thuis of op vakantie te werken.

Veiligheid

Wij werken volgens de strengste normen wat betreft vertrouwelijkheid en veiligheid. Dit garandeert U de volledige controle over U gegevens. Alleen U en de mensen aan wie U toegang gegeven hebt, kan deze gegevens lezen.

Flexibiliteit

Wij hebben een prijsbeleid per gebruiker per maand. Een gebruiker meer? Laat het ons weten, en wij voegen een gebruiker meer aan uw systeem. Een gebruiker minder, dan kunnen wij hem verwijderen. Hiermee beschikt U over een permanente infrastructuur op maat van uw behoeften. Er is geen verplichting aan uw kant in verband met de duur van het contract.

Geen investeringen

Wij weten hoe moeilijk het is voor een KMO om te investeren. Onze oplossing laat toe om niet te investeren en alleen de middelen te gebruiken die U nodig hebt, wanneer U deze nodig hebt. Hiermee hebt U meer geld voor jou activiteit.

Ervaring

We zijn zeer trots op de lange ervaring die wij hebben in de informatica voor de KMO’s. Daarnaast zijn wij allemaal gecertificeerd volgens de hoogste normen van de markt. Dit garandeert dus een werk die binnen de regels van de kunst gedaan wordt.